Nooit gedacht dat een champignon zo lekker kan zijn. Een heerlijk smaak door de combinatie van kruiden, kaas en saus en ook mooi om te zien in het krokante jasje van spek en de goud-bruine kleur die door het roken ontstaat.
Hiermee verras je iedereen.
Ideaal als voorgerecht.
Methode: Indirect
BBQ-dome temperatuur: 180C
Griltijd: ca. 25 minuten (tot het spek lekker krokant is)
Kerntemperatuur: n.v.t.
Benodigdheden: n.v.t.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Natuurlijk kun je variëren met de inhoud van het mengsel, maak het bv zoeter door het weglaten van de worcestersaus en een andere BBQ saus of gratineer de champignon met een topje van geraspte
kaas.
Een vegetarische variant is ook te bedenken door het ontbijtspek te vervangen door dunnen plakjes courgette.
Veel plezier met de bereiding, en laat het smaken.
Mochten er vragen of opmerkingen zijn m.b.t.. dit gerecht, gebruik dan de contact pagina en ik zal zo snel als mogelijk reageren.